History, Philosophy & Literature



	STUD	ENT CLASS	AND EXTRA	CURRICULA	R TIMETABL	E - WEEK 1									
		MONDAY		WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY
				Run Club		Sports Programme			Run Club		Sports Programme		Run Club		
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast
9:00		Networking Breakfast & Programme	akfast & 60 minutes	What is Philosophy? 60 minutes	Was the Renaissance a Rebirth? 60 minutes	The Enlightenment 60 minutes		9:00	Guided Cultural Exploration	Debating Ethics 60 minutes	The Age of Extremes 60 minutes	The Cold War 60 minutes			
10:00		Orientation Exploring History,	Break	Break	Break	Break		10:00		Break	Break	Break			
		Philosophy & Literature 60 minutes	What is History? 60 minutes What Does it Mean to Think? 60 minutes	Reformation & Revolt 60 minutes	Reason & Revolution 60 minutes		11:00	Exploration	Debating Ethics 60 minutes	The Post War Settlement 60 minutes Fall of the Iron Curtain 60 minutes	Challenge Day	Exhibition Day			
11:00		Break	Break	Break	Break	Break		11:00	,	Break	Break	Break	Lunch Break		
12:00		How Do We Read Texts? 60 minutes	How Do We Write? 60 minutes	What Does it Mean to Think? 60 minutes	Presentation Preparation 60 minutes	What Does it Mean to be Modern? 60 minutes		12:00	Study Support	Relativism 60 minutes	Origins of the Cold War 60 minutes	The End of History 60 minutes			
13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	London Excursion		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		Lunch Break	
14:00	Student Arrival &	Interpreting Texts & Visuals 90 minutes	Written Assignment Workshop 90 minutes	Speech into Action 90 minutes	_	Empire & Industry 90 minutes		14:00	Olympics in the Park	Debating Morality 90 minutes	Practical Workshop	Presentations 90 minutes	Student Feedback & Exhibition Day Preparation	Cunduntina	
15:00	CHECK III				Tournament Afternoon	Creative Workshop		15:00			Study Support: Assignment Preparation		Sports Programme	Graduation Preparation	Student Departure
16:00		The Immersive Quest Launch & Walking Tour	Guided Cultural Exploration	Shaping Your Future Seminar Series				16:00		Guided Cultural Exploration		Tournament			
17:00	Welcome Talk Parents & Students		Study Support	Study Support	Study Support	Study Support		17:00		Study Support		Afternoon		Graduation	
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	
E	Student Induction Talk	Debate Society	Headline Address	Debate Society	Debate Society		Campus Cinema Social Activities	EVENING ACTIVITIES	Talent Show	Debate Society	Tabletop Games Chanpionship	Debate Society	Debate	Graduation Party	
EVENING ACTIVITIES	Welcome Activities	Capture the Flag Social Activities		Social Activities	Creative Workshop					Sports Programme			Social Activities		
				Sports Programme	Guided Cultural	The Big Quiz			Social Activities	Social Activities		Shaping Your Future Seminar Series			
					Exploration						Social Activities	Social Activities			
				EVENING SHOUT								G SHOUT			
	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)		Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	