Global Leaders



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1									STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 2							
	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	
				Run Club		Sports Programme			Run Club		Sports Programme		Run Club			
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	
9:00		Networking Breakfast & Programme	Globalisation 60 minutes	Leadership & Ethics 60 minutes	Persuasion & Propaganda 60 minutes	Creating a Campaign Strategy 60 minutes		9:00		Decision Making in Politics 60 minutes	Social Media & Politics 60 minutes	Model UN Preparation 60 minutes				
10:00		Orientation	Break	Break	Break	Break		10:00	Guided Cultural Exploration	Break	Break	Break		Exhibition Day		
11:00		Intro to Leadership 60 minutes	Understanding the Global Economy 60 minutes	Negotiation 60 minutes	Speechwriting 60 minutes	Global Leadership Simulation 60 minutes				Security Dilemma Simulation 60 minutes	Global Climate Change Simulation 60 minutes	Model UN Preparation 60 minutes	Challenge Day			
11.00		Break International	Break	Break	Break	Break				Break	Break	Break				
12:00		Communication 60 minutes	Theories of International Trade 60 minutes	Networking Skills 60 minutes	Manifestos 60 minutes	Global Leadership Simulation 60 minutes		12:00	Study Support	Presentation Preparation 60 minutes	Global Climate Change Simulation 60 minutes	Presentation Preparation 60 minutes				
13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	London Excursion	13:00	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		
14:00	Student Arrival & Check In Welcome Talk Parents & Students	Debate 90 minutes	International Organisations 90 minutes	Written Assignment 90 minutes	Tournament	Decision Making in Business 90 minutes		14:00	Olympics in the Park	International Cooperation Climate Change 90 minutes	Practical Workshop	Presentations 90 minutes	Student Feedback & Exhibition Day Preparation	Graduation Preparation Stu	Student Departure	
15:00		The Immersive Quest Launch & Walking Tour	Guided Cultural Exploration	Shaping Your Future Seminar Series	Afternoon	Creative Workshop		15:00		Guided Cultural Exploration	Study Support: Assignment Preparation	Tournament Afternoon	Sports Programme			
17:00			Study Support	Study Support	Study Support	Study Support		17:00		Study Support				Graduation		
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner		
EVENING ACTIVITIES	Student Induction Talk	Debate Society	Headline Address	Debate Society	Debate Society	The Big Quiz	Campus Cinema Social Activities	EVENING ACTIVITIES	Talent Show	Debate Society	Tabletop Games Chanpionship	Debate Society	Debate	- Graduation Party		
	Welcome Activities	Capture the Flag		Social Activities	Creative Workshop					Sports Programme		Shaping Your Future	Grand Final			
				Sports Programme	Guided Cultural Exploration				Social Activities	Social Activities		Seminar Series	Social Activities			
		Social Activities			,						Social Activities	Social Activities				
	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)		Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)		
	Curiew (22.30)	Curiew (22.30)	Curiew (22.30)	Curiew (22.30)	Curiew (22.30)	Curiew (22.30)	Curiew (22.50)		Curiew (22.50)	Curiew (22.50)	Curiew (22.50)	Curiew (22.30)	Currew (22.30)	Curiew (22.30)		