## Experimental Psychology



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1									STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 2							
	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	
				Run Club		Sports Programme			Run Club		Sports Programme		Run Club			
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	
9:00		Networking Breakfast & Programme	Introduction to Social Psychology 60 minutes	Introduction to Cognitive Psychology 60 minutes	Neural Foundations: Building Blocks of Behaviour 60 minutes	Attachment Theory 60 minutes		9:00	Study Support	Personality, Traits & Theory 60 minutes	Approaches to Treatment & Therapy 60 minutes	Issues in Experimental Psychology 60 minutes	Day	Exhibition Day	Student Departure	
10:00		Orientation	Break	Break	Break	Break		10:00 11:00		Break	Break	Break				
11:00		Introduction to Experimental Psychology 60 minutes	Social Psychology in Context 60 minutes	Language & Thought 60 minutes	Biological Rhythms & States of Awareness 60 minutes	Adolescence & Emerging Adulthood 60 minutes				Intelligence 60 minutes	Educational Psychology 60 minutes	Psychology in Action: Careers & Skills 60 minutes Break Psychology in Action: Careers & Skills 60 minutes				
11.00		Break	Break	Break	Break	Break				Break	Break					
12:00		Issues, Debates & Approaches in Psychology 60 minutes	Applied Social Psychology 60 minutes	Exploring Memory 60 minutes	Cognitive Neuropsychology 60 minutes	Identity & Culture 60 minutes	London Excursion	12:00		Developmental Disorders 60 minutes	Clinical Psychology 60 minutes					
13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		Lunch Break		
14:00	Student Arrival & Check In  Welcome Talk Parents & Students	Research Methods & Experimental Design	Report Writing Workshop 90 minutes	Practical Applications 90 minutes	Tournament Afternoon	Presentation Preparation 90 minutes		14:00	0lympics in the Park	Understanding Mental Health & Psychological Well-being	Practical Workshop	Presentations 90 minutes	Student Feedback & Exhibition Day Preparation	Graduation Preparation		
15:00		90 minutes		yo mmates		yo mmaccs		15:00		90 minutes						
16:00		The Immersive Quest Launch & Walking Tour	Guided Cultural Exploration	Shaping Your Future Seminar Series		Creative Workshop		16:00		Guided Cultural Exploration	Study Support: Assignment Preparation	Tournament Afternoon	Sports Programme			
17:00			Study Support	Study Support	Study Support	Study Support		17:00		Study Support				Graduation		
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner		
ES	Student Induction Talk	Debate Society	Headline Address	Debate Society	Debate Society	The Big Quiz	Campus Cinema  Social Activities	EVENING ACTIVITIES	Talent Show	Debate Society	Tabletop Games Chanpionship	Debate Society	Debate	Graduation Party		
EVENING ACTIVITIES	Welcome Activities	Capture the Flag		Social Activities	Creative Workshop					Sports Programme		Shaping Your Future	Grand Final  e  Social Activities			
				Sports Programme	Guided Cultural Exploration				Social Activities	Social Activities		Seminar Series				
		Social Activities			2.010.0001						Social Activities	Social Activities				
	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	Curfew (22:30)		<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	Curfew (22:30)	с <i>sноит</i> <b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)		