Business, Innovation & Entrepreneurship



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1															
		MONDAY		WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY
				Run Club		Sports Programme			Run Club		Sports Programme		Run Club		
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast
9:00		Networking Breakfast & Programme	Lecture 1 60 minutes	Lecture 2 60 minutes	Lecture 3 60 minutes	Lecture 4 60 minutes		9:00	Exploration	Lecture 5 60 minutes	Lecture 6 60 minutes	Lecture 7 60 minutes	Day	Exhibition Day	Student Departure
10:00		Orientation Keynote	Break Mastering Leadership	Break Recruitment &	Break	Break		10:00 11:00		Break Marketing	Break Role of Influencers in Shaping Brand Perception 60 minutes	Break Understanding			
		Speaker 60 minutes	seaker Styles: Motivational Strategies 60 minutes reak Break allysing isational cutures Diversity on Leadership Styles	Selection Process	Cash Flow in Operations 60 minutes	Macroeconomics & Investment 60 minutes Break				Campaign Creation 60 minutes		Risk in Technology 60 minutes			
11:00		Break		Break	Break					Break	Break	Break			
12:00		Analysing Organisational Structures 60 minutes		Recruitment, Company Culture & Training 60 minutes	Pricing Strategies 60 minutes	Investment Simulation 60 minutes		12:00		Marketing in the Digital Era 60 minutes	Challenges in Influencer Marketing 60 minutes	encer Ethics in Al			
13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	London Excursion	13:00	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		Lunch Break	
14:00	Student Arrival & Check In	Project: Organisational Structure	Project: Leadership 90 minutes	Project: Human Resources		Project: Fundraising Strategy		14:00		Project: Marketing Campaign Development	Practical Workshop Study Support: Assignment Preparation	Project Presentation 90 minutes	Student Feedback & Exhibition Day Preparation Sports Programme	Graduation Preparation S	
15:00		90 minutes		90 minutes	Tournament	90 minutes		15:00	Olemeniae in	90 minutes					
16:00		The Immersive Quest Launch & Walking Tour	Guided Cultural Exploration	Shaping Your Future Seminar Series	Afternoon	Creative Workshop		16:00	Olympics in the Park	Guided Cultural Exploration		Tournament			
17:00	Welcome Talk Parents & Students		Study Support	Study Support	Study Support	Study Support		17:00		Study Support		Afternoon		Graduation	
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	
ES	Student Induction Talk	Debate Society	Headline Address	Debate Society	Debate Society		Campus Cinema Social Activities	EVENING ACTIVITIES	Talent Show	Debate Society	Championship	Debate Society	Debate	- Graduation Party	
EVENING ACTIVITIES	Welcome Activities	Capture the Flag		Social Activities	Creative Workshop	The Big Quiz				Sports Programme		Shaping Your Future	Grand Final re Social Activities		
				Sports Programme	Guided Cultural Exploration	, ,			Social Activities	Social Activities		Seminar Series			
		Social Activities									Social Activities	Social Activities			
	C. (22.70)	Cumfour (22.70)	Curfour (22.70)	EVENING SHOUT	Curfour (22-70)	Curfour (22:70)	C. (22.70)		Curfour (22-70)	Curfour (22,70)		G SHOUT	Curfour (22,70)	Curfour (22-70)	
	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)		Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	