

Architecture & Design

	STUD	ENT CLASS	AND EXTRA	CURRICULA	R TIMETABL	.E - WEEK 1									
		MONDAY		WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY
				Run Club		Sports Programme			Run Club		Sports Programme		Run Club		
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast
9:00		Networking Breakfast & Programme	History & Theory: Classical to Neoclassical 60 minutes	History & Theory: Neoclassical to Present Day 60 minutes	History & Theory: Modernsim in Focus 60 minutes	History & Theory: Postmodernism in Focus 60 minutes		9:00		Emerging Trends in Architecture 60 minutes	Designing for Sustainability 60 minutes	City of the Future Design Challenge 60 minutes			
10:00		Orientation		Break	Break	Break		10:00	Guided Cultural	Break	Break Careers in	Break			
		Introduction to Architecture 60 minutes		Walking Tour & Drawing Workshop 60 minutes	Introduction to Collage 60 minutes	Construction 60 minutes Break	London Excursion	11:00	Exploration	Digital Storytelling 60 minutes	Architecture & Design 60 minutes Break	City of the Future Design Challenge 60 minutes	Challenge Day	Exhibition Day	
11:00		Break	Break	Break	Break					Break		Break			
12:00		Workshop 60 minutes	Site Survey (Mapping & Research) 60 minutes	Walking Tour & Drawing Workshop 60 minutes	Portfolio Workshop 60 minutes	Model Construction 60 minutes		12:00	Study Support	Digital Storytelling 60 minutes	Careers in Architecture & Design 60 minutes	Final Crit 60 minutes			
13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		13:00	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	
14:00	Student Arrival & Check In Welcome Talk Darents & Students	Project Launch 90 minutes	Project Tutorial 90 minutes	Project Tutorial 90 minutes	Tournament Afternoon Study Support	Project Tutorial 90 minutes		14:00		Project Tutorial 90 minutes	Practical Workshop	Final Crit 90 minutes	Student Feedback & Exhibition Day Preparation	Graduation Preparation	
15:00								15:00							Student Departure
16:00		The Immersive Quest Launch & Walking Tour	Guided Cultural Exploration	Shaping Your Future Seminar Series		Creative Workshop		16:00	the Park	Guided Cultural Exploration	Study Support: Assignment Preparation	Tournament Afternoon	Sports Programme		
17:00			Study Support	Study Support		Study Support		17:00		Study Support				Graduation	
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	
S	Student Induction Talk	Debate Society	Headline Address	Debate Society	Debate Society	The Big Quiz	Campus Cinema Social Activities	EVENING ACTIVITIES	Talent Show	Debate Society	Tabletop Games Chanpionship	Debate Society	Debate Grand Final	Graduation Party	,
ACTIVITIES	Welcome Activities	Capture the Flag		Social Activities	Creative Workshop					Sports Programme		Shaping Your Future Seminar Series			
EVENING A				Sports Programme	Guided Cultural Exploration				Social Activities	Social Activities			Social Activities		
		Social Activities			Exploration						Social Activities	Social Activities			
	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	EVENING SHOUT Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)		Curfew (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	EVENIN Curfew (22:30)	<u>с sноит</u> <b>Curfew</b> (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	