## Experimental Psychology



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1									STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 2							
	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	
9:00		Campus Tour	Guided Cultural Exploration	Guided Cultural Exploration	New York Excursion	Neural Foundations: Building Blocks of Behaviour 60 minutes Break	Attachment Theory 60 minutes Break	9:00	Sports Study Support Brunch	Guest Speaker	Guest Speaker  Sports  Study Support Support	Guided Cultural Exploration Study Support	Subject Practical Workshop	Exhibition Day Students will present what they have learned at a simulated exhibition event.		
10:00						Biological Rhythms & States of Awareness 60 minutes	Adulthood 60 minutes	10:00		·						
11:00						Cognitive Neuropsychology 60 minutes	Break Identity & Culture 60 minutes	11:00		•						
12:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break				12:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		
13:00		Introduction to Experimental Psychology 60 minutes	Introduction to Social Psychology 60 minutes	Introduction to Cognitive Psychology 60 minutes		Lunch Break	Lunch Break	13:00	Guided Cultural Exploration	Presentation Preparation 60 minutes	Understanding Mental Health & Psychological Well- being 60 minutes	Issues in Experimental Psychology 60 minutes	Challenge	Guided Cultural Exploration Graduation Preparation		
14:00		Break Issues, Debates & Approaches in Psychology 60 minutes	Break Social Psychology in Context 60 minutes	Break Language & Thought 60 minutes		Olympics in the Park	Guided Cultural Exploration	14:00		Break Personality, Traits & Theory 60 minutes	Break Approaches to Treatment & Therapy 60 minutes	Psychology in Action: Careers & Skills 60 minutes	<b>Day</b> Use the new skills and knowledge		Student Departure	
15:00	Student Arrival & Check In		Break	Break				15:00		Break	Psychology 60 minutes	Break	& challenge.			
16:00			Applied Social Psychology 60 minutes	Exploring Memory 60 minutes				16:00		Intelligence 60 minutes		Psychology in Action: Careers & Skills 60 minutes				
17:00		Break Report Writing Workshop 60 minutes	Practical Applications 60 minutes				17:00		Break Developmental Disorders 60 minutes	Break Clinical Psychology 60 minutes	Presentations 90 minutes	Break Exhibition Day Preparation	Graduation			
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner		
EVENING ACTIVITIES	Student Induction Talk	Walking Tour Social Activi	Study Support			Friday Night Party	Tournament Evening	IES	Oxford Royale Quiz	Debate Society	Debate Society Talent Show Social Activities Guided Cultural Exploration Karaoke					
	Welcome Activities		Social Activities Arts & Crafts, Sports in the Park	Public Speaking & Debate Society  Social Activities Fashion Show, Sports	Shaping Your Future Seminar Series Social Activities Yoga, Chess Tournament			EVENING ACTIVITIE		Social Activities  Sports		Debate Society Grand Final	Graduation Party			
	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)		<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)		