Software, Robotics & AI



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1									STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 2							
	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	
9:00	00	Networking Breakfast & Programme	Planning & Designing Software 60 minutes	Programming Foundations 60 minutes	Intro to Robotics: Components & Software Integration 60 minutes	Intro to AI: Machine Learning Basics 60 minutes		9:00		Combining Robotics & Al 60 minutes	Ethical Dilemmas in Robotics 60 minutes	Ethical & Security Considerations 60 minutes				
10:00		Orientation	Break	Break	Break	Break		10:00	Guided Cultural	Break	Break	Break				
11:00		Algorithms in Action 60 minutes	Implementing & Debugging 60 minutes	Programming Paradigms 60 minutes	Controlling Robotics Systems: Movement & Interaction 60 minutes	Training AI Models 60 minutes		Exploration	Exploration	Developing Autonomous Systems 60 minutes	Security Challenges in Emergency Technologies 60 minutes Break Exploring Career Pathways 60 minutes Break Break	Pathways	Challenge Day	Exhibition Day		
11.00		Break	Break	Break	Break	Break				Break						
12:00		Exploring Data Structures 60 minutes	Testing & Refining 60 minutes	Solving Problems with Programming 60 minutes	Robotics Projects: Bringing Robots to Life 60 minutes	Al in Action: Tackling Real-world Problems 60 minutes		12:00	Study Support	Solving Current & Future Challenges with Robotics & AI 60 minutes	Innovations in Robotics & AI 60 minutes	Project: Final Presentation Practice 60 minutes				
13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	London Excursion	13:00	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		
14:00	Student Arrival &	Project: Problem Identification 90 minutes	on Design & Early	Core Navigation Feature Development	Shaping Your	Project: Developing Al-based Decision Making for Navigation Systems 90 minutes Sports Programme		14:00	O Olympics in the Park	Project: Integrating AI and Robotics	Practical Workshop	Presentations 90 minutes	Student Feedback & Exhibition Day	& Graduation Preparation	Student Departure	
15:00	Check In	90 minutes		90 minutes	Future Seminar Series			15:00		90 minutes			Preparation			
16:00	Welcome Talk Parents & Students	The Immersive Quest Launch & Walking Tour	Guided Cultural Exploration	Creative Workshop	p Social Activities			16:00		Punting	anny and and	The Immersive	Sports Programme			
17:00			Study Support	Study Support	Study Support	Study Support		17:00		Study Support		Quest		Graduation		
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner		
EVENING ACTIVITIES	Student Induction Talk	Sports Programme Debate Society Debate Society	Debate Society		Tabletop Games	ES	Communa Cinnama		Debate Society	Shaping Your Future Seminar	Debate					
	Welcome Activities	Guided Cultural Exploration Colleges Walking Tour	Capture the Flag	The Immersive Quest	Creative Workshop	The Big Quiz	Championship Social Activities	EVENING ACTIVITIES	Campus Cinema	Headline Address	Guided Cultural Exploration	Series	Grand Final	Graduation Party		
				Run Club	Social Activities				Social Activities			Debate Society	Creative Workshop Social Activities			
		Social Activities	Social Activities								Social Activities	Talent Show				
	Curtou (22:70)	Curfow (22:70)	Curtow (22:70)	Curfow (22:30)	Curton (22.70)	Curfora (22:70)	Curfew (22:30)		Curfew (22:30)	Curtou (22:70)		SHOUT	Curtou (22:70)	Curton (22-70)		
	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curiew (22.30)		Currew (22.50)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)		